De skjulte ferieparadisene - MontenegroMontenegro, Budva og Dubrovnik De skjulte ferieparadisene
 

Dag 1 Fly til Dubrovnik

Fly til Dubrovnik med renommert flyselskap. På flyplassen blir du tatt imot av våre skandinaviskspråklige reiseledere. Deretter fraktes du til Montenegro. Overnatting og frokost på Hotel Park Montenegro (2 netter).
 
 

Dag 2 Montenegro/Kotor (valgfritt)

I dag drar vi på (valgfri) dagstur til en av de vakreste buktene langs den europeiske middelhavskysten: Kotorbukta (UNESCOs verdensarv). Omgitt av det glitrende vannet i havbukta ligger havnebyen Kotor. La deg begeistre av de pittoreske omgivelsene på en rusletur gjennom verdensarvstedet. Vi besøker blant annet Porto Montenegro, tar ferje til Kamenari, får en guidet rundtur i Perast og tar båt til den lille øya Gospa od Škrpjela.
 
 

Dag 3 Montenegro – Mostar (UNESCOs verdensarv) – Medjugorje (inkludert)

I dag drar vi til naborepublikken Bosnia-Hercegovina. Etter frokost kjører vi først til Mostar, hvor vi beundrer byens mesterverk innenfor osmansk arkitektur. Landemerket i Mostar er «Den gamle bro» (Stari Most), som krysser elven Neretva. Broen ble reist mellom 1556 og 1566 av den osmanske arkitekten Mimar Hajrudin. Vi besøker Det tyrkiske hus, moskeen og den gamle basaren. En pause med tid til å spise lunsj blir det også (valgfritt).
Deretter fortsetter vi til Medjugorje, det mest berømte valfartsstedet i Bosnia-Hercegovina. Siden 1981 skal jomfru Maria («Gospa») ha vist seg der for å forkynne sitt budskap om fred, tro, omvending, bønn, faste og botsøvelser. Overnatting og frokost i Mostar- / Medjugorje-regionen (1 natt).
 
 

Dag 4 Montenegro (inkludert)

Før vi forlater Mostar, besøker vi en typisk bosnisk teppefabrikk for å beundre den gamle osmanske teppeknytterkunsten. Kanskje du også har lyst til å gjøre et kupp mens du er her? Om ettermiddagen (i Montenegro) får vi en fin ferjetur med vakker utsikt fra Kamenari til Lepetane. Deretter fortsetter vi til hotellet. Overnatting og frokost på Hotel Park Montenegro (4 netter).
 
 

Dag 5 Dubrovnik (UNESCOs verdensarv) (valgfritt)

I dag kan du velge om du vil slappe av på hotellets område eller bli med på utflukten vår. På denne dagsturen utforsker vi den historiske gamlebyen i Dubrovnik, som er beskyttet av bymurene. De fleste bygningene i gamlebyen er preget av innflytelse fra gotikken, barokken og renessansen. Blant de mest imponerende byggverkene er fransiskanerklosteret med Europas eldste apotek og rektorpalasset, som i dag huser bymuseet. I århundrer har mennesker fra hele verden latt seg fascinere av denne gamlebyen. Etter omvisningen har du nok av tid til å rusle gjennom byen eller slappe av på en av de mange kafeene. I dag blir vi også kjent med de lange håndverkstradisjonene innenfor skinn- og smykkeproduksjon. Hvis du ønsker, kan du samtidig få kjøpt en suvenir.
 
 

Dag 6 Montenegro / Budva med båttur (valgfritt)

Halvdagstur (valgfri) med guidet spasertur i Budva og båttur (væravhengig) i Budvabukta til øyene Sveti Nikola og Sveti Stefan.
 
 

Dag 7 Montenegro/Podgorica (valgfritt)

Nyt sola, stranden og hotellet eller bli med på en valgfri utflukt til Balkans største innsjø, Skutarisjøen, inkludert båttur og ettermiddagsbesøk i hovedstaden Podgorica.
 
 

Dag 8 Returfly fra Dubrovnik

Etter frokost frakter vi deg til flyplassen i Dubrovnik, hvor flyet hjem venter.
 
 

Merk:

Av organisatoriske grunner tar vi forbehold om mindre endringer i reiseprogrammet. Ikke inkludert i reiseprisen: Middags- og lunsjmåltider, valgfrie utflukter i programmet samt alle utgifter som går til å dekke personlige behov, f.eks. drikke, telefon, driks og ekstra inngangspenger. Busstransport som transfer mellom hotellene er inkludert, ytterligere busstransport ifølge programmet skjer i sammenheng med utflukter som velges til. Individuell busstransport er ikke mulig. Hotelklasser tilsvarer nasjonale kategorier. Flyforbindelse er som regel direkte, men kan i noen tilfeller gjennomføres med mellomlanding. Reiseledelse er som regel på Skandinavisk, men kan i unntakstilfeller (f.eks. ved sykdom) gjennomføres på engelsk. Lokal byskatt på ca 1 € per natt kan kreves på stedet. Minste antall deltakere: 40 personer
 

Komfortable, utvalgte 4-stjernes hoteller

Bo på det flotte 4-stjerners ”Hotel Park Montenegro” i 6 netter og bli med på en tur til spennende Mostar (UNESCO verdensarv) med 1 overnatting der i området. Hotel Park Montenegro er et flott hotell rett ved havet. Kos deg i poolanlegget eller slapp av i Wellness- og badstuområdet på hotellets 7de etasje. Det nybygde hotellet med sitt moderne, lyse design minner om vår skandinaviske stil. Hotellet har også et eget strandområde du kan slappe av på og dopper tærne i havet.

example hotel 1  example hotel 2
 

Alt dette er inkludert

 • Fly til og fra Dubrovnik med renommerte flyselskaper
 • 1 stk bagasje á 20 kg per person
 • Buss fra Dubrovnik til hotellet på den Montenegrinske Rivieraen og tilbake
 • All nødvendig transport og alle dagsturer i spesialbuss med klimaanlegg
 • 6 overnattinger på 4-stjerners hotell Hotel Park Montenegro på den Montenegrinske Rivieraen
 • 1 overnatting på 4-stjerners hotell i regionen Mostar/Medjugorje
 • Overnatting på dobbeltrom med dusj/badekar, WC, telefon, satellitt-TV og klimaanlegg
 • Kost: frokost hver dag
 • Buss fra den Montenegrinske Rivieraen til Mostar og tilbake
 • Guidet rundttur i Mostar (UNESCOs verdensarv)
 • Kvalifiserte skandinaviskspråklige reiseledere til/fra flyplassen i Dubrovnik
 
 

Tilleggsytelser

 • tillegg for enkeltrom 1390,– NOK
 • nytelsespakke (består av middag hver kveld, enten à la carte eller fra buffé 169,– €
 • halvdagstur til Budva, båttur og Sveti-øyene 49,– €
 • dagstur til Porto Montenegro, Kamenari, Perast, øya Gospa od Škrpjela og Kotor 59,– €
 • dagstur til Balkans største innsjø, Skutarisjøen, båttur og hovedstaden Podgorica 59,– €
 • dagstur til Dubrovnik 29,– €
 1.Rom

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us