Fantastiske KappadokiaFantastiske Kappadokia og drømmestrendene på den tyrkiske Rivieraen

En ukes kultur- og kombinasjonsreise til Kappadokia og de fantastiske strendene på Den tyrkiske rivieraen! Tyrkiske Riviera (1 natt) - Kappadokia (3 netter) - Antalya (1 natt) – Tyrkiske Riviera (2 netter)


Dag 1: Ankomst

Fly fra ønsket flyplass til Antalya. Her blir du møtt av vår skandinavisk- eller engelskspråklige reiseleder, deretter transporteres du til hotellet.


Dag 2: Antalya - Konya – Kappadokia**

Vi starter tidlig om morgenen og drar via Konya i retning av Kappadokia. I Konya besøker vi gravstedet til Mevlâna, grunnleggeren av sufi-ordenen til de “dansende dervisjene”. Det gamle klosteret deres med Mevlânas gravsted er i dag et museum og valfartssted. Turen går videre til Kappadokia.


Dag 3:Kappadokia - dagstur **

Denne morgenen legger vi ut på en heldagstur til Kappadokias tuffsteinlandskap, som for de besøkende mest av alt minner om en ørkenplanet fra en Hollywood-film. De gamle landsbyene og byene er til tider perfekt tilpasset landskapet. I Göreme-dalen finnes en fascinerende samling UNESCO-vernede kirker som er hugd ut i fjellet. Huleveggene er smykket med imponerende fresker. I dag skal du få muligheten til å bli med på en ballongferd. (Væravhengig, fakultativt ca. 150 € per person)


Dag 4: Kappadokia - tyrkisk tradisjon**

“Tyrkisk tradisjon”. På formiddagen besøker vi en gammel teppeskole. Teppeknytterkunsten har lang tradisjon i Anatolia. Etter at vi har fått en presentasjon av utviklingsfasene fram til sluttproduktet, går turen videre til landsbyen Soganli. Her kan du utforske det enestående tuffsteinlandskapet.


Dag 5: Kappadokia – Silkeveien - Antalya**

Retur til Antalya via Konya. Underveis får vi se det best bevarte karavane-seraiet Sultanhani, som ligger langs Silkeveien og er fra 1200-tallet. Turen fortsetter over de landskapsmessig interessante Taurus-fjellene til Den tyrkiske rivieraen.


Dag 6: Omvisning i Antalya**

Antalya kalles Middelhavets perle og er den største provinshovedstaden på Den tyrkiske rivieraen. Her venter det deg en levende og stemningsfull havneby og en malerisk og fargerik gamleby med trange smug og flere hundre år gamle hus. Nyt utsikten over havnen. Fargene og duftene fra frukt- og grønnsaksmarkedet er en nytelse for sansene. Dessuten får du mulighet til taxfree shopping på en spesiell kundedemonstrasjon i en smykke- og skinnbutikk.


Dag 7: Til fri disposisjon

I dag kan du benytte deg av hotellanlegget og gjøre det du selv har mest lyst til, eller du kan bli med på vår frivillige utflukt, “Tur på Manavgat-elva” (39 € per person), eller slapp av på hotellet ditt.


Dag 8: Hjemreise

Transport til Antalya lufthavn og fly hjem til flyplassen du reiste fra.


Bemerkninger

Med forbehold om mindre endringer i reiseplanen. Se også inkluderte og ikke inkluderte ytelser.)


Dine komfortable utvalgte mellomklassehoteller i Cappadocia.

Antalya
Grand Park Lara
www.grandparklara.com

Kappadokien
Altınyazı Hotel
www.altinyazi.com

Türkische Riviera
Vera Stone Palace
www.verahotelstonepalace.com


Inkluderte ytelser

 • Charterflyreise med vår premiumflypartner fra Norge til Antalya og retur
 • Transfer flyplass - hotell - flyplass
 • Alle turene i turbusser med klimaanlegg
 • Overnatting i dobbeltrom med dusj eller bad/WC, klimaanlegg og TV
 • Sju overnattinger på fire- eller femstjerners hotell (nasjonal kategori)
 • Forpleining: Daglige frokostbufféer
 • Reiseprogram: Antalya-Konya-Kappadokia, Kappadokia og Göreme-dalen, Kappadokia og tyrkisk tradisjon, Kappadokia-Silkeveien-Antalya, rundtur i Antalya og Perge
 • Kvalifisert, statsautorisert, skandinavisk- eller engelskspråklig reiseleder
 • RGF-reisegaranti

Ikke inkludert

 • Alle kostnader for personlige behov som drikke, lunsj og middag, telefon, drikkepenger, eventuelle drivstofftillegg, ekstra valgfrie utflukter, private reiseforsikringer. Inngangsbilletter og guiding ved severdigheter som er nevnt i programmet er ikke inkludert – velg selv hva du vil se!
 • I tillegg kan du lokalt bestille komfortpakken for kultur og nytelse til spesialpris.

Tilleggsytelser

 • Kultur- og luksus komfortpakke til spesialpris 149 € pr.pers. ( kan bestilles ved ankomst)
 • Pakken inneholder alle inngangsgebyr og guider til de severdigheter som inngår i henhold til reiseruten, samt 6 daglige middager
 • Enkeltromstillegg 990,- NOK pr.pers.
 1.Rom

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us