Italias perlerEksklusiv kulturreise til Italias høydepunkter Roma, Firenze, Toscana, Adriaterhavet, Pisa, Milano 8-dagers rundreise inkludert fly og hotell!

Italia

«Alle veier fører til Rom», sier et gammelt ordtak. Italia er alltid verdt turen. Vi har nå gjort store endringer i vår populære Italia-reise og virkelig spisset den. Opplev høydepunktene i Italia – både de historiske, de arkitektoniske og de kulinariske. Bli med oss til Roma, den evige by, opplev Firenze, se det berømte tårnet i Pisa, gå på shopping i Milano og nyt det fantastiske landskapet i Toscana. Det er «Bella Italia»!


Dag 1: Ankomst i Roma

Fly til Roma med renommerte flyselskaper. På flyplassen blir du tatt imot av vår norsk- eller engelskspråklige reiseleder, deretter kjøres du til hotellet. Overnatting i nærheten av Roma.


Dag 2: Roma–Chianciano Terme

Vi legger ut på tur etter frokost og kjører til hovedstaden Roma, den evige by. Guiden vår viser deg de viktigste severdighetene i denne vakre byen. Du får blant annet se basilikaen Santa Maria Maggiore, Keiserforaene, Trevifontenen, Pantheon og Piazza Navona. Om ettermiddagen forlater vi Roma og fortsetter i retning av Chianciano Terme. Overnatting i Chianciano Terme-området (to netter).


Dag 3: Til fri disposisjon eller

tur til Montepulciano og Pienza (valgfritt, 69,– € per pers.) På denne valgfrie turen til Montepulciano og Pienza får du oppleve Montepulciano – et av de viktigste vindistriktene i Toscana. Vino Nobile di Montepulciano er den mest kjente vinen fra denne delen av Toscana. De som ønsker, kan beundre den severdige gamlebyen og eventuelt smake på noen gode viner i byen og omegn. Deretter besøker vi Pienza, kjent for sin produksjon av Pecorino-ost. Her er det mange små utsalg som tilbyr både Pecorino og andre spesialiteter fra regionen. Sent på ettermiddagen returnerer vi til Chianciano Terme.


Dag 4: Chianciano Terme – Firenze –

Montecatini Etter frokost forlater vi Chianciano og drar mot Montecatini Terme. På veien stopper vi i Toscanas hovedstad, Firenze. Firenzes ærefulle historie har gjort byen verdensberømt. Her har noen av de mest betydningsfulle italienske kunstnerne virket, blant andre Dante Alighieri, som regnes som det italienske språkets far, og arkitekten Brunelleschi, som var med og satte et avgjørende preg på renessansen. Firenze hører også uadskillelig sammen med adelsslekten Medici – fremmere av kunst og kultur og velgjørere for berømte personer som Michelangelo og Leonardo Da Vinci. Sent om ettermiddagen fortsetter vi til Montecatini. Overnatting i Montecatini Terme-området (to netter).


Dag 5: Til fri disposisjon eller

tur til Montecatini Terme og Pisa (valgfritt, 79,– € per pers.) I dag kan du bli med på utflukt til Pisa – verdensberømt for Det skjeve tårn, klokketårnet til kirken Santa Maria Assunta, og Piazza dei Miracoli («mirakelplassen»). Sent på ettermiddagen returnerer vi til Montecatini Terme.


Dag 6: Montecatini Terme – Verona – Milano

I dag starter vi på turen til Milano via Verona. Byen Verona er rik på historiske bygninger og dessuten kjent for de store operaforestillingene på amfiteateret sommerstid. Her får du se de viktigste severdighetene: Vi passerer balkongen til Romeo og Julie, Piazza del Signori, Piazza delle Erbe, Scaliger-gravene, Scaliger-slottet, den romerske triumfbuen, den romerske broen og går gjennom den historiske bydelen. Det blir også litt tid til fri disposisjon (spise, rusle rundt, se mer …). Til slutt drar vi videre til Milano. Overnatting i Milano-området (to netter).


Dag 7: Milano

Den kosmopolitiske og glamorøse motehovedstaden Milano ligger på Posletten og er hovedstaden i Lombardia-regionen. På vår guidede tur gjennom Milano får du se den historiske gamlebyen med domkirken, Galleria Vittorio Emanuele II, Piazza della Scala, Via Dante og Castello Sforzesco. De som ønsker, kan også besøke museet i Teatro alla Scala eller Museo della Scienza e della Tecnica. Vi returnerer til hotellet sent på ettermiddagen.


Dag 8: Fly hjem fra Milano

I god tid før avgang kjøres du til flyplassen i Milano, hvor flyet hjem venter.


Bemerkninger

Med forbehold om mindre endringer i reiseprogrammet. Reisen kan f.eks. begynne i Milano og avsluttes i Roma. Minste antall deltakere: 35 personer


dine komfortable utvalgte mellomklasse hoteller i ITALIAS.

De nøye kontrollerte og utvalgte hotellene har resepsjon og restaurant / frokostsal. Rommene har bad eller dusj, toalett, telefon og TV.hver mor¬gen serveres en rikelig og variert frokostbuffé.


Inkluderte ytelser

 • Fly med renommerte flyselskaper til Roma og tilbake fra Milano (eller omvendt)
 • Transport flyplass–hotell–flyplass i turbuss med klimaanlegg
 • Alle turer under reisen i turbusser med klimaanlegg (aircondition)
 • Overnatting på dobbeltrom med dusj eller badekar / WC, klimaanlegg og TV
 • 7 overnattinger på italienske mellomklassehoteller (nasjonal kategori)
 • Daglig italiensk frokost
 • Dagstur til Roma og Chianciano Terme
 • Dagstur til Chianciano Terme, Firenze og Montecatini
 • Dagstur til Montecatini Terme, Verona og Milano
 • Guidet rundtur i Milano
 • Alle nødvendige inngangspenger og omvisninger for de inkluderte

Ikke inkludert

 • Alle utgifter som personlige behov, f.eks drikke, telefon, driks og ekstra inngangspenger
 • Tillegg for enkeltrom: 229,- €
 • Lokal gebyr betales direkte til hotellet (ca. 1-2 € pr. pers./natt)

Tilleggsytelser

 • Dagstur til Montepulciano og Pienza 69,- €
 • Dagstur til Montecatini og Pisa 79,- €
 • ”Italiensk aften” 39,- €
 • Enkeltromstillegg 1.690,- NOK pr.pers.
 1.Rom

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us