Opplev Tyskland!6 dagers Ekslusiv reise til Berlin, Leipzig, Weimar, og Dresden

Dag 1: Fly hjemsted – Berlin

Etter ankomst blir du tatt imot av vår skandinavisk- eller engelsktalende reiseleder og transportert til ditt 3-stjerners hotell. 2 overnattinger og frokost i Berlin.


Dag 2: Berlin

I dag gjør vi en utflukt for å utforske Berlin: bli-kjent- tur (halv dag) i Berlin – Vi starter rundturen vår ved Checkpoint Charlie, som var den mest kjente grenseovergangen i Berlin da jernteppet lå senket over Europa. Deretter utforsker vi byens historiske sentrum (Alexanderplatz, verdenstidsuret, fjernsynstårnet, Neptunbrønnen, Marienkirche, «det røde rådhuset», Nkolaikvartalet, Nikolaikirche, Museumsinsel) og mye mer. I tillegg besøker vi Brandenburger Tor. Vi får vite mye om innbyggerne i Berlin før murens fall i 1989, om livet i det tidligere DDR, om gjenforeningen og om hvilken posisjon dagens tyskere har i EU. På ettermiddagen blir det utflukt til Hackescher Markt i Spandauer Vorstadt i bydelen Mitte. Denne plassen er meget populær som utgangspunkt for Berlins berømte natteliv. Etterpå går turen til det jødiske kvartalet, og vi besøker blant annet Neue Synagoge i Oranienburger Straße. Så bærer det videre til den berømte Opernplatz, hvor den offentlige brenningen av 20 000 bøker fant sted i 1933. Til slutt besøker vi Deutsches Historisches Museum, hvor vi får et godt innblikk i den mangefasetterte tyske historien.


Dag 3: Berlin–Leipzig

Opplevelsesreisen fører oss videre til Leipzig*. Her tar vi en rundtur i byen med utgangspunkt i torget, hvor vi kan se byvåpenet nedfelt i brosteinen. Vi går videre til rådhuset, den fantastiske handlegaten Mädlerpassage og til Auerbachs Keller. Denne vinstuen ble berømt gjennom kjellerscenen i Goethes Faust. 1 overnatting og frokost i Leipzigområdet.


Dag 4: Leipzig- Weimar Dresden

Turen går videre til Weimar, hvor det blir anledning til å besøke Goethe-Nationalmuseum og Schiller-Museum. Weimar er en by i Thüringen som er mest kjend for sitt kulturelle arv. En rekke forfattere, komponister, filosofer og kunstnere har bott i byen og satt sitt preg på byens kultur. Her ble også den kjente arkitekturstilen „Bauhaus“ utviklet. Weimar finns med på UNESCOS verdensarvlisten av god grunn!På kvelden ankommer vi på vårt hotell i Dresden-området.


Dag 5: Dresden

I dag kan du bli med og utforske en av Tysklands vakreste byer – Dresden. Vi besøker den historiske gamlebyen. Fantastiske byggnader viser oss byens prakt fra gamle dager. Du kan også velge å bli med til porselensfabrikken MEISSEN, Europas mest tradisjonsrike produsent av kunst og håndlaget luksus. Meissens kreasjoner har vært i produksjon i over 300 år og utmerker seg med sin spesielle stil og høye kvalitet. Sent på ettermiddagen drar vi tilbake til Berlin. 1 overnatting og frokost i Berlin.


Dag 6: Hjemreise

Fly hjem igjen fra Berlin


Bemerkninger

Av organisatoriske årsaker tar vi forbehold om mindre endringer i reiseprogrammet. Minste deltakerantall: 40 personer


Dine komfortable utvalgte mellomklassehoteller i Tyskland

Berlin
AZIMUT Hotel City South Berlin
en.azimuthotels.com/Germany/azimut-hotel-berlin-city-south

Dresden
IBIS Hotel Dresden
www.ibis-dresden.de

Leipzig
H+ Hotel Leipzig Halle
www.h-hotels.com

Inkluderte ytelser

 • Charterfly med premium-flypartner tur–retur Berlin.
 • Transport flyplass–hotell–flyplass.
 • Bussreise i moderne turbusser ihenhold til reiseprogrammet.
 • 5 overnattinger på dobbeltrom med bad eller dusj/WC på 3-stjerners hotell (nasjonal kategori).
 • Tysk frokost hver dag (delvis som buffé).
 • Skandinavisk- eller engelsktalende reiseledere.
 • 8 kilo håndbagasje per person

Ikke inkludert

 • Lokale Gudinger, innganspenger samt kostnader for personlige behov som drikke, telefon, drikkepenger, ekstra valgfrie utflukter etc.

Tilleggsytelser

 • Tillegg for enkeltrom 1.290,- NOK pr.pers.
 • 1 bagasje á 20 kg 200,- NOK
 • Alle inngangsbilletter og lokal guiding 99,- € pr.pers.
 • Daglig middag 99,- € p.pers.
 1.Rom

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us