Romantisk Paris! 4 NettersNyt restauranter, shopping, kunst og museer i den romantiske hovedstaden Paris! Kjente landemerker som Eiffeltårnet, notredam og Louvren med mona Lisa venter deg i denne sjarmerende storbyen

DAG 1: NATT I PARIS (VALGFRITT)

Resan avgår från Stockholm på morgonen ( kontrollera övriga flygplatser på reseprogrammet). Vår guide möter er vid ankomst på Charles de Gaulle flygplats i Paris och följer med er transport till hotellet i Paris-området för incheckning. Natt i Paris ( valfritt ) Dere reiser fra Norge om morgenen (se oversikt over tilgjengelige flyplasser i reiseskjemaet). Vår guide møter dere ved ankomst på Charles de Gaulle flyplass i Paris og sørger for transport til hotellet i Paris-området for innsjekk. Natt i Paris (valgfritt) Du har mulighet til å bli med på den frivillige utflukten “Natt i Paris”, her vil du få et første møte med “Lysets by”. På vår reise igjennom byen vil du se det ikoniske Eiffeltårnet stråle mot nattehimmelen, Champs Élysées, Notre-Dame, Montmartre og mye mer. Som et høydepunkt vil du bli tatt med på en times langt cruise igjennom hjertet av Paris på elven Seinen. Full av inntrykk, og med en første smakebit på hva Paris, har å tilby reiser vi tilbake til hotellet.


DAG 2: FANTASTISKE PARIS (VALGFRITT)

Vi er stolte av å kunne vise deg rundt i en av de vakreste og mest besøkte byene i verden! Filosofen Nietzsche sa en gang at “En kunstner har intet hjem i Europa bortsett fra i Paris”, og dette er en av grunnene til at byen nærmest “flommer over av kunst”. Vi vil utforske noen av de flotteste landemerkene, slik som Champs Élysées og Place de la Concorde, hvor man kan se helt til triumfbuen. Vi vil også ta deg med til noen av Paris sine bortgjemte hemmeligheter, vakre steder hvor franskmennene drar når de vil vekk fra mengdene og føle at byen fortsatt tilhører dem. Du vil forelske deg i byen når du står foran Eiffeltårnet i solnedgang, opplyst med 335 gyldne lys, eller mens du rusler langs stiene i “Jardin des Tuileries” og ser på statuene bak Louvre museet. Etter en opplevelsesrik dag blir det transport tilbake til hotellet.


DAG 3: DEN BOHEMSKE BYEN (VALGFRITT)

Etter frokost på hotellet har du mulighet til å bli med på nok en utflukt i Paris. Denne gangen vil vi nyte den bohemske atmosfæren i Montmartre distriktet. Vi kommer til å besøke den berømte, hvite Sacré Coeur basilikaen, hvor man har utsikt over store deler av Paris. Vi vil vandre i gatene hvor Van Gogh og Dalí bodde, og kanskje vil du få malt ditt eget portrett av en av de mange kunstnerne som sitter på torget. Ja, kanskje kan du en dag kan si at det den neste Monet malte, var et bilde spesielt for deg? Etter dette reiser vi videre, og kommer til å få følelsen av å være i en annen by mens vi beveger oss inn i «Quartier Latin», Paris sitt Latinerkvartal.


DAG 4: AVREISE

Om du har valgt å reise hjem direkte fra Paris blir det avreise tilbake til Norge om morgenen. Alternativt har du muligheten til å være med på en tur til Brussel på utvalgte datoer. Hvis du har valgt dette blir det avreise til Brussel med buss om morgenen (ca. 290 km) og du vil være fremme i 12-tiden. Etter en lunsjpause (ikke inkludert) blir du med på en halv dags omvisning i Brussel. Du vil få med deg alle høydepunktene byen har å tilby, som Atomium, Manneken Pis, Grand Place og mye mer. Dette er en ideell mulighet til å få med seg Europas hovedstad. På kvelden blir det avreise fra Brussel tilbake til Norge.


Dag 4: (Alternativ Ekstra Natt) VERSAILLES. (valgfritt)

Hvis du har valgt å bestille en ekstra natt i Paris, vil du den fjerde dagen få mulighet til å bli med på en ekskursjon til Versailles. Er du klar for å bli bergtatt av luksusen i slottet til Solkongen Ludvig XIV? Han ble kalt dette på grunn av sin overdådige livsstil og trang til ekstravaganse. Inne i slottet føles det som om man er omringet av gull hvor enn man går. Få med deg Speilsalen, hvor vi blir hypnotisert av alle maleriene og statuene. Nærværet til Ludvig XIV er så sterkt at det nesten er som om spøkelset hans hjemsøker gangene. Men frykt ikke, han ville nok vært reddere oss enn vi er for han. Det var en grunn til at han valgte å bygge slottet sitt så langt fra resten av innbyggerne. Etter en dag på slottet blir det transport tilbake til hotellet.


DAG 5: FOR DE SOM HAR VALGT EKSTRA NATT HJEMREISE(VALGFRITT)

For de som har valgt en ekstra natt i Paris blir det på morgenen transport til flyplassen og hjemreise til Norge.


Dag 7: Pretoria–Kruger (inkludert)

Guidet rundtur i hovedstaden Pretoria. Vi får en guidet rundtur i Pretoria og besøker det praktfulle setet for den sørafrikanske regjeringen. Deretter vender vi nesen mot Kruger nasjonalpark. Turen går langs den spektakulære Panoramaruten med innlagt besøk i Blyde River Canyon, der du kan beundre de imponerende steinformasjonene i «The Three Rondavels». Overnatting i nærheten av Kruger nasjonalpark.


Bemerkninger

Reiseprogrammet og/eller andre elementer kan endres som følge av uforutsette omstendigheter, slik som tekniske problemer, endringer i flytider, klimatiske omstendigheter osv. Angitt pris kan justeres ut ifra valutakurser eller økte drivstoffpriser. Hotell, reiseplan og transport kan variere ut ifra sesongtilgjengelighet.


Dine komfortable utvalgte mellomklassehotell i paris.

De nøye kontrollerte og utvalgte hotellene har resepsjon og restaurant/frokostsal. rommene har badekar eller dusj, wc, telefon og tv. På morgenen inngår en rikelig og variert frokostbuffe


Inkluderte ytelser

  • Fly tur/retur Oslo - Paris
  • 8 kilo håndbagasje per person
  • Transfer mellom flyplassen og hotellet
  • Tre netters overnatting på 3-stjerners hotell
  • Tre frokoster
  • Skandinavisk - eller engelsktalende guide

Tilleggsytelser

  • Ekstra natt inkl. frokost 340,- kr
  • Enkeltromtillegg 990,- kr pr.pers. (med reservasjon for tilgjengelihet)
  • Innsjekket bagasje 20 kg 400,- kr t/r
  • Valgfrie utflukter
 1.Rom

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us