Vakre Toscana - opplevelser for sjelenFly til Bologna / Nyt en 4-netters reise i vakre Toscana
 

Dag 1:

Flyreise til Italia fra Torp eller Gardermoen til valgt ankomstflyplass. Vår skandinavisktalende guide tar imot dere på flyplassen og sørger for transport til hotellet. Overnatting og frokost på utvalgte mellomklassehotell i Montecatini Terme.
 
 

Dag 2*:

Valgfri utflukt hvor vi først besøker byen Lucca og deretter reiser videre til Pisa med Mirakelplassen og det skjeve tårn.
 
 

Dag 3*:

Valgfri utflukt til Toscanas største øy, Elba.
 
 

Dag 4*:

Valgfri utflukt til Toscanas regionshovedstad Firenze.
 
 

Dag 5:

I dag er vi dessverre ved reisens slutt og kjører til flyplassen for hjemreise.
 
 
* Disse utfluktene tilbys lokalt. Du kan velge om du vil disponere din tid fritt eller om du vil booke utfluktene på stedet.
 
 

Merk:

Av organisatoriske grunner tar vi forbehold om mindre endringer i reiseprogrammet. Middags- og lunsjmåltider samt valgfrie utflukter er ikke inkludert. Hotellklasse/ stjerneantall tilsvarer nasjonale kategorier. Flyforbindelse er som regel direkte, men kan i noen tilfeller gjennomføres med mellomlanding. Reiseledelse er som regel på skandinavisk, men kan i unntakstilfeller (f.eks. ved sykdom) gjennomføres på engelsk. Minste antall deltakere for at reise blir gjennomført, er 40 personer (for valgfrie utflukter: 15 personer). Det tas forbehold om trykkfeil.
 
 

Kulturskatter som perler på en snor

Toscana strekker seg fra den vakre italienske rivieraen via Pisa med sitt skjeve tårn, og innover i landet med høye fjell og dype daler, til store, vakre åpne sletter med vinranker, sypresser og olivenlunder side om side. Idylliske gårder, sjarmerende landsbyer og pulserende storbyer som Firenze ligger innenfor behagelige avstander.

 
 

Vakre Toscana

Bli med til ett av Italias vakreste og mest pittoreske områder. En reise i Toscana byr på idylliske landsbyer og pulserende storbyer. Alle rike på historie, kunst og kultur i ett landskap som kan ta pusten fra noen og enhver.
 

Alt dette er inkludert!

  • Fly til og fra Italia med velrenommert flyselskap
  • 8 kilo håndbagasje per person
  • Transport flyplass – hotell – flyplass
  • 4 netter i dobbeltrom på utvalgte mellomklassehotell
  • Daglig frokost under oppholdet
  • Kvalifiserte statsautoriserte skandinavisktalende reiseledere
 
 

Ekstratilbud

  • Tillegg for enkeltrom 1.290 kr.
  • Tillegg for 20kg bagasje per enhet. 650 kr.)
    Ved bestilling av ekstra bagasje på senere tidspunkt tilkommer 200 kr ekstra per enhet.
 1.Rom

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us