Om OssWorld Visitor tilbyr lavprisreiser distribuert gjennom direkte markedsføring. Løsningen kan sammenlignes med outlet-salg av mote eller elektronikkvarer.

Hvordan er det mulig å selge reiser til så lave priser?
Det har noen veldig enkle forklaringer:
1. World Visitor er en spesialisert turoperatør med en smal produktportefølje og sterkt fokus på kulturelle rundreiser i middelhavsområdet og Mellom-Europa. Vi har derfor ikke behov for å ansette dyre produktutviklere og reiselivseksperter.
2. World Visitor benytter seg ikke av dyre markedsføringskanaler som TV eller påkostede kataloger. Alle produkter markedsføres via effektiv direkte markedsføring som treffer rett på målgruppen.
3. Alle reisene våre er satt sammen for en aktiv og kulturinteressert målgruppe.
4. Alle reisene er lagt til lavsesong. Dette garanterer både fordelaktige priser og et behagelig klima som passer til kulturelle aktiviteter og rundreiser i middelhavsområdet.
5. World Visitor selger direkte til deg – uten bruk av reisebyråer eller andre fordyrende mellomledd. Reisene bestilles enkelt på nettet, og vi bruker også først og fremst Internett til kommunikasjon og utsendelse av bestillingsbekreftelser, fakturaer og reisedokumenter. Dette gir lave kostnader. (Hvis du likevel ønsker dokumentene tilsendt i posten, gjør vi det gjerne mot en ekstra-gebyr).
Denne nye og strømlinjeformede markedsføringsstrategien gjør at World Visitor kan tilby uslåelig lave priser. Samtidig må konkurrentene ta høyde for kostnader til sentralt beliggende utsalgssteder, en stab av eksperter og en uendelig liste over faste kostnader når de skal beregne sine priser. For disse kostnadene er det jo til syvende og sist kunden som må bære.


World Visitor, derimot, viderefører kostnadsfordelene ved sin løsning direkte til deg.

Fordelen med dette er at det gir oss stor kjøpekraft og god støtte fra hotellsammenslutninger og flyselskaper – ikke minst fordi World Visitor har fraktet hundretusenvis av turister fra forskjellige europeiske markeder til tyrkiske destinasjoner de siste årene. Enda en ting å være stolt over: World Visitor har det siste tiåret hatt en kundetilfredshet på over 95 %.

Reisegarantifondet

World Visitor AS er medlem av Reisegarantifondet.
Reisegarantiordningens formål er å sikre kunder som har kjøpt pakkereiser (fly og hotell i samme bestilling) mot tap ved konkurs, akkord eller insolvens hos arrangøren. Kunden er etter loven sikret ved kjøp av pakkereiser. Fondet betaler således tilbake forskudd som kunden har betalt inn når en reise blir avlyst. Ved reiseavbrudd betales den del av vederlaget som svarer til ikke oppfylt ytelse. Videre dekkes utgifter til opphold og hjemreise dersom hjemreisen er en del av pakketuren. For mer informasjon om Reisegarantifondet se www.rgf.no